Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Prijzen
Prijzen van de producten zijn gebaseerd op het zelf ophalen van de artikelen in onze winkel. Alle prijzen op deze website zijn uitgedrukt in Euro en inclusief 21% BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar in onze webshop, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

Bezorgen
De producten kunnen afgehaald worden in onze winkel. Indien gewenst kan het artikel ook toegestuurd of bezorgd worden. Kleine artikelen kunnen per postpakket  naar u toegestuurd worden, aan de geldende posttarieven. Grotere artikelen leveren wij bij u thuis na afspraak. De transportkosten zijn afhankelijk van grootte van het meubel en afstand. De kosten voor de levering worden met u afgesproken. Leveringen gebeuren op begaande grond (zonder obstakels en met normale doorgang). 
Het annuleren van uw bestelling is na het vastleggen van de bezorging NIET meer mogelijk! Wij raden u aan om het artikel altijd vooraf te komen bekijken in onze winkel. Transport naar Nederland, Duitsland en evt. andere landen is mogelijk, kosten zijn op aanvraag.
Postpakket : Kleine artikelen, tss. 0 en 10 kg € 9,50. tss. 10-30kg € 12,00 kunnen via de De Post verstuurd worden (eigen risico koper). Voor grotere of zwaardere pakketten is de prijs op aanvraag. 
Mocht de bestelling om wat voor reden dan ook retour gestuurd worden, zijn ook deze verzendkosten voor rekening van de koper.
Belle Vie is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant.

Betaling
Bij het afhalen van producten in onze winkel kunt u ter plaatse betalen (contant). Bij bezorging van de meubelen vragen wij vooruitbetaling van de meubelen. De transportkosten worden aan Belle Vie betaald via vooruit-betaling. Bij verzending van producten via De Post vragen wij vooruitbetaling van de producten en de verzendkosten. Zolang het product niet volledig betaald is blijft het eigendom van Belle Vie.

Aansprakelijkheid
Belle Vie aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik,verkeerd gebruik of misbruik van de producten.

Retour
Via de website/webshop bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@bellevie.be en het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij Belle Vie aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retourregeling van bestellingen via onze webshop geldt alleen voor artikelen die via De Post afgeleverd worden. Artikelen die afgehaald worden in onze winkel of die in onze winkel besteld/gekocht worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Afbeeldingen en teksten
Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. 
Onze foto's worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. We plaatsen meestal meerdere foto's van elk artikel of meubel om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven. 
Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid iets afwijken van de foto's op onze website. Belle Vie is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto's.
Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten.

Privacy Policy
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. 
Als u een bestelling plaatst via onze webshop, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. Belle Vie verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden dan kan u ons deze melden op info@bellevie.be